Ja pse Pejgamberi a.s. na ka porositur t’i tundim çarçafët para gjumit!

Shikoni insektin në foto! Insekti është zmadhuar mijëra herë në mikroskop. Bëhet fjalë për morra që kryesisht jetojnë në batanije, çarçafë dhe jastëkë, ndërsa larja dhe pastrimi i këtyre nuk ndikon tek ato insekte. Në përgjithësi ushqehen me qelizat e vdekura që bien nga lëkura e njeriut Njëra nga gjërat që shkatërron ato është që… Continue reading Ja pse Pejgamberi a.s. na ka porositur t’i tundim çarçafët para gjumit!

Published
Categorized as KËSHILLA

Si ta fitojmë dashurinë e bashkëshortes?

Këshilla të arta për një martesë të lumtur dhe të suksesshme Njerëzit kërkojnë lumturinë në martesë. Ēdo njeri mendon se në martesë do të gjejë kënaqësi, harmoni, respekt, kuptueshmëri, përkrahje për në rrugë të vërtetë… Më pastaj, befasohet kur përballet me të vërtetën. Nga ky realitet, mjafton të flasim për këtë temë mjaft të rëndësishme.… Continue reading Si ta fitojmë dashurinë e bashkëshortes?

Published
Categorized as KËSHILLA

Ruajuni nga e keqja (nga dënimi) që nuk godet vetëm ata që bënë mizori prej jush

Sipas akides së ehli sunetit dënimi i Allahut është i mundur t`i përfshijë edhe njerëzit e mirë, nëse e keqja përhapet shumë. Dijetarët thonë se kur Allahu i Lartësuar e zbret një dënim ndaj një populli, për shkak të veprave të këqia që i kanë bërë, është e mundur që me këtë dënim të goditet… Continue reading Ruajuni nga e keqja (nga dënimi) që nuk godet vetëm ata që bënë mizori prej jush

Published
Categorized as KËSHILLA